miércoles, 7 de abril de 2010

resum de temes

aqui posare el resum de cada tema

9 comentarios:

  1. tema 1: ELS LLAMPS DE LA PICA D'ESTATS
    El que explica la historia es diu Raimon i és pallares, s'està fent una casa a Sort ell sol, anava a escalar la pica d'estats.
    En despertar-se al seu costat dret hi havia en Salvador i al seu costat dret una noia que no hi era la nit abans.
    Quan es va anar a banyar van coincidir, la noia es deia Michelle i pujava amb ells a la Pica d'Estats.
    Van passar per dos refugis fins arribar a la pica, pero en veure com es va posar el temps van decidir tornar cap al refugi. La Michelle es va fer mal al per i en Raimon la va ajudar, van parar en l'estany de Sotllo per descansar, allà es van fer un peto, van ser els primers en arribar al refugi, els altres van arribar per la nit del ràpid que van anar.

    ResponderEliminar
  2. CAPÍTOL 2
    El germà de la Miquèla i en Georges havien marxat aquella nit a casa dels seus pares, segons posava en una nota que li havien deixat.
    Ningú havia escoltat com marxaven, ja que havien agafat el cotxe i s’hauria escoltat, però també podia ser que l’haguessin empenyat un tros per no despertar-los, a la Miquèla li resultava molt misteriós, sobretot quan va rebre la notícia de que havien robat la imatge de la Mare de Déu d’Avallanui i es va pensar que eren els seus germans els culpables.
    Quan va tornar va dir que el seu germà estava llegint sobre l’art romànic del pallarès, i li va fer sospitar més.
    El dia següent que és quan havien de tornar no ho havien fet i van voler anar a buscar-los, primer en Raimon va trucar als pares de la Miquèla i va preguntar per el germà de la Miquèla i no hi era i van quedar que els anirien a buscar el dia següent.

    ResponderEliminar
  3. Capítol 3
    Van marxar aviat, van trobar dos guardes els hi va demanar passaport, a en Raimon també el carnet de conduir, perquè no es creia que sigues major d’edat i la documentació del cotxe, en llegir el nom del seu pare perquè era el propietari un dels guardes el va reconèixer.
    Aquell dia hi havia molts guardes vigilant, al primer lloc on van anar van buscar el cotxe d’en Bernard, el van trobar entre un piló de troncs. Els van anar a buscar i van veure una tenda com la d’en Bernard, van baixar i van veure en Georges amb la cama trencada. Li va demanar a la Miquèla que li curés, va dir que no podia, però en Georges va treure una arma i va apuntar a la Miquèla perquè li repares la cama.
    Van haver d’anar a buscar materials per embenar-li la cama, en Raimon va proposar un lloc per camuflar-se de la gent així estarien ven aïllats i li donaria temps a pensar alguna cosa per pillar-lo.

    ResponderEliminar
  4. Ho fas genial!:)
    pudries ficar els altres, sisplau?

    ResponderEliminar
  5. PROFAVOR PUBLICA LOS OTROS !!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  6. Pots posar els altrees Pliss 🙌

    ResponderEliminar
  7. Els altares plss!!! Per cert molt bona reina! Anims!

    ResponderEliminar